RECORD STORE DAY 2023

Milí naši milovníci vinylov,

aj tento rok budeme mať pre Vás tradične v tretiu aprílovú sobotu otvorené. RECORD STORE DAY si budete môcť užiť a vybrať si z našej ponuky v čase od 10 - 17 hod v našej kamennej predajni.

Špeciálna ponuka RSD je určená primárne pre priamy predaj v kamennej predajni. Vaše prípadné objednávky budeme môcť vybaviť až po skončení RSD podľa stavu titulov, ktoré nám zostanú na sklade, ďakujeme za pochopenie.

Pri príležitosti Record Store Day ponúkame vyše 80  titulov zo svetového katalógu, vydaného špeciálne pre tento deň. Môžete sa tešiť na albumy  Tori Amos, Goldfrapp, Groove armada, Madness, Pearl Jam, Pogues, Sigur Ros, Van Halen, Keith Richard, Ramones, Sweet, Duran Duran a mnohé ďalšie. Špeciálne pre tento deň budú akciové ceny na vybrané limitované farebné vydania titulov Pavian Records: Dežo Ursiny, Ventil RG, Dunaj, Billy Barman, ALI IBN RACHID, Karel Plíhal. K dispozícií budú aj boxy vydavateľstva Two Lucky Bastards  Muller spieva Lasicu a PPF a okrem toho viac ako 4500  titulov priamo na predajni. 

Tešíme sa na vás.

Váš Dr.Horák    

Ďaľšie správy

novinky

RECORD STORE DAY 2024

Pokračovanie

TICKETLIVE.SK - ukončenie predaja vstupeniek

Pokračovanie

50 ro(c)kov AC/DC

Pokračovanie

Skrátené otváracie hodiny 7.7.2023

Pokračovanie

11 838 titulov skladom

A ďaľšie na objednávku

Zobraziť ponuku
predajna
návrat hore