Storno do Rakúska - aktuálne info z 30.4.2020

Milí eventim.sk/oeticket.com zákazníci, 

v dôsledku úradných nariadení a opatrení súvisiacich s koronavírusom sa žiaľ do konca júna 2020 neuskutočnia v Rakúsku žiadne podujatia. Veľké podujatia sú zakázané do 31. augusta 2020.

Eventim nie je usporiadateľom ponúkaných podujatí. Konkrétny usporiadateľ má na starosti ich organizáciu a vystavuje vstupenky. Výlučne on je zaviazaný poskytovať služby súvisiace s návštevou podujatia držiteľom vstupeniek. Eventim sa snaží v záujme zákazníkov dosiahnuť u usporiadateľov, aby urýchlene rozhodli, či už o presune, zrušení podujatia alebo jeho refundácii, neručí však za výsledok iniciatívy.  Prosím, vezmite do úvahy, že usporiadatelia potrebujú čas, aby skoordinovali náhradné termíny s umelcami, miestami konania podujatí a ďalšími stranami.  

Okrem toho Vás žiadame o pochopenie, nakoľko máme v dôsledku aktuálnej situácie obmedzené kapacity a potýkame sa s obrovským množstvom podujatí a s tým spojenými zákazníckymi požiadavkami. Spracovanie aktuálnych prípadov môže trvať niekoľko týždňov až mesiacov.  Momentálne sa zmeny týkajú obrovského množstva vstupeniek, kvôli čomu sa nemôžeme zvlášť venovať jednotlivým prípadom. 

 

Ďakujeme veľmi pekne za Vaše pochopenie! 

Váš Eventim tím 

Stav: 30.04.2020

 

Ďaľšie správy

novinky

RECORD STORE DAY 2024

Pokračovanie

TICKETLIVE.SK - ukončenie predaja vstupeniek

Pokračovanie

50 ro(c)kov AC/DC

Pokračovanie

Skrátené otváracie hodiny 7.7.2023

Pokračovanie

11 782 titulov skladom

A ďaľšie na objednávku

Zobraziť ponuku
predajna
návrat hore