Storno vstupeniek do Rakúska - aktuálne informácie od 26.3.2020

Vážení zákazníci,

dnes 26.3.2020 sme dostali odpoveď od nášho rakúskeho partnera oeticket.com pre predaj vstupeniek do Rakúska, ktorý realizujeme na našej predajni. Vyplýva z nej, že v momentálnej situácii ešte nie je možné reálne stornovanie vstupeniek na zrušené koncerty a vracanie vstupného.  V týchto dňoch sú prioritne postupne administratívne spracovávané definitívne zrušené podujatia, na ktoré už organizátor podujatia dal príkaz na preplatenie. Je ich ale veľké množstvo a ich spracovanie si vyžiada nejaký čas, poprosíme vás teda o trpezlivosť. Hneď ako to bude technicky možné, bude spustené storno aj pre kamenné predajné miesta. O jeho spustení vás budeme informovať na našej stránke. Až po sprevádzkovaní storna pre predajné miesta, ktoré v tejto chvíli ešte nefunguje, bude možné vracanie vstupeniek, ich stornovanie a preplatenie vstupného. Termín je závislý od nášho rakúskeho partnera, nevieme ho urýchliť.

Veľké množstvo podujatí ale zrušené nebude - budú presunuté. Organizátori momentálne pracujú na alternatívnych dátumoch - vaše vstupenky určite zostanú v platnosti na nové dátumy. Majte prosím na pamäti, že organizátori potrebujú určitý čas na koordináciu nových termínov s umelcami, miestami udalostí a mnohými ďalšími účastníkmi.

Zároveň by sme vás chceli upozorniť, že stornovať našim prostredníctvom bude možné iba vstupenky, ktoré ste si zakúpili u nás - či už priamo na predajni alebo prostredníctvom našej webovej stránky. Vstupenky, zakúpené cez internet (hometicket) cez stránku eventim.sk je potrebné stornovať ich prostredníctvom. Nám bude povolené storno iba pre vstupenky, ktoré boli u nás fyzicky vytlačené.

Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Váš Dr.Horák

 

Ďaľšie správy

novinky

RECORD STORE DAY 2024

Pokračovanie

TICKETLIVE.SK - ukončenie predaja vstupeniek

Pokračovanie

50 ro(c)kov AC/DC

Pokračovanie

Skrátené otváracie hodiny 7.7.2023

Pokračovanie

11 799 titulov skladom

A ďaľšie na objednávku

Zobraziť ponuku
predajna
návrat hore